Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2022

Зберігання з метою збуту наркотиків в особливо великих розмірах – судитимуть буковинця (ФОТО)

Чернівецька обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно 47-річного жителя Чернівецького району, який придбав та зберігав з метою подальшого збуту наркотичний засіб в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік придбав та зберігав на території приватного домогосподарства наркотичну речовину рослинного походження з метою одержання прибутку від її подальшої реалізації.

Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання виявлено та вилучено пластикові бочки та поліетиленові пакети з канабісом. Маса вилученої сухої продукції  сягає близько 20 кг. 

Громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності та був засуджений до позбавлення волі за злочини, вчинені у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Чернівецькій області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ та силової підтримки спецпідрозділу «КОРД».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 1021