Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2021

Чернівецьку обласну прокуратуру очолив Антон Ковальський

«Прокуратура має посилити координаційну роль правоохоронної системи області. Налагодити взаємодію з органами державної влади та місцевого самоврядування. Головне завдання – працювати злагоджено, ефективно та відчутно для людей», – наголосив Роман Говда.

Представлення відбулося за участі голів Чернівецької облдержадміністрації та обласної ради, суддів та представників правоохоронних органів регіону.

       

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук і голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко привітали Антона Ковальського з призначенням та запевнили у готовності до взаємодії з усіма правоохоронними органами задля забезпечення законності та правопорядку у регіоні.

      

Антон Ковальський подякував за довіру та запевнив, що розуміє свою відповідальність,  докладе всіх зусиль, щоб  запит громадян на справедливість був почутим.


Довідково: Антон Ковальський працює в органах прокуратури з 2011 року. За цей час обіймав різні, у тому числі керівні, посади в органах прокуратури Вінницької області. До 09 листопада  2021 року був заступником керівника Вінницької обласної прокуратури.

 

кількість переглядів: 2408