Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2021

Значення логіки для судового пізнання – прокурори долучилися до студентського проєкту

Інституція прокуратури зміцнюється. Професія прокурора стає популярною, а для когось – омріяною, як-от для Максима Тирші. Хлопець – студент 2 курсу юридичного факультету ЧНУ ім. Юрія Федьковича, юнак із неймовірним бажанням пізнавати право й стати компетентним прокурором.


Максим упевнено йде до своєї мрії. Готуючись до захисту студентського проєкту «Значення логіки для судового пізнання», самостійно прийшов туди, де хоче в майбутньому працювати - Чернівецької обласної прокуратури, щоб познайомитись з прокурором, який готовий поділиться досвідом роботи.


Юнак знайшов свого ментора з права: ним став Петро Романюк – начальник відділу організації і забезпечення підтримання публічного обвинувачення в суді.

У межах підготовки проєкту обговорили важливість логіки у процесі вирішення судових проваджень. Провели своєрідний аналіз-дослідження щодо значення логіки в професійній діяльності прокурора. Петро Романюк поділився своїм особистим досвідом щодо судових процесів, та з практичного аспекту показав студентові важливу й відповідальну роль саме прокурора.


Чи змінить студент свою думку щодо майбутньої професії? Сподіваємось, що продовжить свій шлях до мрії.


Чернівецька обласна прокуратура готова допомогти майбутнім юристам пізнати шлях до права та чекає у своїх лавах професійних, відповідальних і наполегливих прокурорів.

 

кількість переглядів: 1298