Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2021

Прокуратура оскаржила м'яке покарання за торгівлю наркотиками – буковинця засуджено до 9 років позбавлення волі

Так, у червні минулого року, під час санкціонованих обшуків в транспортному засобі та орендованому гаражному приміщенні на території обласного центру правоохоронці виявили та вилучили майже 90 грам висушеного канабісу, 110 грам фрагментів грибів, які є особливо небезпечною психотропною речовиною, майже 400 грам амфетаміну, 341 грам PVP та інші небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах.


За даними слідства вказаною незаконною діяльністю займався 23-річний місцевий житель, який зберігав наркотики та в подальшому збував їх мешканцям Чернівців методом закладки.


Вироком Шевченківського районного суду м. Чернівці його засуджено із застосуванням ст. 69 КК України до 5 років обмеження волі.


У зв’язку із невідповідністю призначеного покарання тяжкості вчиненого кримінального правопорушення та призначенням надто м’якого покаранням для обвинуваченого, прокурор оскаржив вирок в апеляційному порядку.
Вирок суду першої інстанції – скасовано та ухвалено новий, відповідно до якого чоловіку призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

кількість переглядів: 1103