Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2020

Повідомлено про підозру колишньому поліцейському з Чернівецької області через смертельне ДТП

Слідством встановлено, що 24 лютого 2019 року у смт. Берегомет Вижницького району правоохоронець, не врахувавши дорожню обстановку та не обравши безпечної швидкості руху, при проходженні повороту допустив неконтрольований занос автомобіля «Nissan», через що транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини дороги в кювет та зіштовхнувся із деревом.

Разом із правоохоронцем у автомобілі перебувало ще 4 пасажирів, один з яких, чоловік 1994-го року народження, отримав тяжкі тілесні ушкодження, а згодом помер у лікарні. Ще один чоловік 1978-го року народження отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, у вигляді закритого перелому ключиці та тазу.

Досудовим розслідуванням встановлено, що водій автомобіля в межах населеного пункту рухався зі швидкістю 80-90 км/год при дозволених 50 км/год. Правоохоронець в стані алкогольного сп‘яніння не перебував.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Оперативний супровід здійснює Управління внутрішньої безпеки в Чернівецькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

 Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1482