Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2020

На Буковині за збут наркотичних засобів чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік придбав з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини, які зберігав у орендованій ним квартирі у Чернівцях.

У жовтні минулого року під час санкціонованого обшуку житла, де мешкав правопорушник, правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини, а саме канабіс загальною масою понад 1398 г, амфетамін - 90 г, таблетки та інші речовини, які містять у своєму складі особливо небезпечну речовину - МДМА загальною масою понад 1732 г.

Зокрема, через декілька днів з трьох поштових відправлень, які надіслані зловмиснику з інших міст на вигадані анкетні дані, правоохоронці вилучили амфетамін загальною масою понад 3402 г та канабіс – 1428 г.

Незважаючи на невизнання правопорушником своєї вини, колегія суддів Садгірського районного суду м.Чернівці, дослідивши усі обставини вчинення кримінального правопорушення і оцінивши усі докази по справі, прийшла до висновку, що вина обвинуваченого доведена повністю, та призначила чоловіку покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, крім житла.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1240