Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2020

У прокуратурі Чернівецької області відбулась координаційна нарада

У нараді взяли участь голова обласної державної адміністрації Сергій Осачук, керівництво обласної ради та правоохоронних органів регіону.

Правоохоронці обговорили результати та проблемні питання, а також визначили пріоритетні завдання у подальшій роботі.

Прокурор області зауважив, що координація роботи правоохоронних органів у сфері протидії злочинності залишається одним із ключових пріоритетів діяльності органів прокуратури, оскільки останні криміногенні події в державі свідчать про необхідність активізації спільної роботи.

У зв’язку з цим, потребує посилення ефективності протидія кримінально-караній корупції, реагування на порушення в бюджетній сфері та при здійсненні тендерних процедур, на порушення у сфері земле- та надрокористування, передусім в частині виявлення організаторів цього бізнесу, протидії контрабанді та незаконному переміщенню підакцизних товарів через митний кордон.

За результатами наради прокуратурою області узгоджено постанову координаційної наради, яка є обов’язковою для виконання правоохоронними органами регіону.

Основними критеріями ефективності визначених заходів стануть реальні результати роботи щодо зміцнення законності та правопорядку в області.

 

                             

 

                            

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1474