Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

На 7 з половиною років за ґрати відправили чоловіка, який обкрадав чернівчан

Так, у лютому поточного року, раніше неодноразово судимий чоловік вчинив крадіжку чужого майна з салону автомобіля шляхом розбиття бокового скла, спричинивши потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму понад 7 тис грн, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

Крім того, зловмисник перебуваючи біля під’їзду будинку по вул. Небесної Сотні у Чернівцях, з корисливих мотивів, здійснив напад на чоловіка, завдавши йому декілька ударів руками по обличчю та голові, від яких останній втратив свідомість, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження у виді двобічного перелому нижньої щелепи, після чого заволодів його майном на загальну суму понад 1500 грн, а також банківською карткою.

Після вчинення зазначених протиправних дій, обвинувачений здійснив купівлю товарів на загальну суму понад 1800 гривень, проте останнього разу здійснити купівлю товарів на 700 гривень не зміг, оскільки не знав пін-код викраденої кредитної банківської картки.

У ході судового розгляду обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю та підтвердив усі обставини вчинення ним кримінальних правопорушень.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді 7 з половиною років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

 

Пресслужба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1520