Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

У Чернівцях прокурори регіональної прокуратури провели робочу зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу

Делегацію КМЄС представили  Хелена Люндгрен – старший радник з питань прокуратури та Дмитро Богдан – спеціаліст з питань реформування прокуратури, а Чернівецьку регіональну прокуратуру представляли заступник прокурора області Олег Пелепюк та прокурор прокуратури з міжнародно-правових доручень Андрій Гуменюк.

       

Зустріч проведено у формі бесіди, під час якої окреслено основну проблематику у розслідуванні та документуванні злочинів, вчинених на ґрунті ненависті. 

За результатами обговорень сторони узгодили можливість та формат проведення спільних тренінгових заходів для прокурорів та поліцейських з питань обізнаності, реагування та превенції злочинів, вчинених на ґрунті ненависті.
Попередньо, проведення навчальних тренінгів заплановано на першу половину вересня цього року.

Також під час розмови Хелена Люндгрен запропонувала прокурорам обдумати можливість запровадження на теренах Чернівецької області пілотних проектів (за сприяння КМЄС) щодо електронного календаря прокурора.

 

Учасники відзначили конструктивний характер зустрічі та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 2041