Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

За фактом шахрайства агентів з продажу нерухомості зареєстровано кримінальне провадження

chernivtsy.eu/portal/4/miska-rada-zasterigaye-meshkantsiv-mista-vid-investuvannya-ta-prydbannya-sumnivnyh-ob-yektiv-neruhomogo-majna-zokrema-na-vul-o-pchilky-5-b-123681.html

Встановлено, що одне із агентств нерухомості розмістило оголошення про продаж квартир в новозбудованому та зданому в експлуатацію будинку по вул. Руській в Чернівцях, однак насправді, будинок, про який йдеться в оголошеннях, знаходиться за адресою: вул. О.Пчілки,5-Б, м. Чернівці.

За інформацією Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради – за вказаною адресою не видавалось будь-яких документів дозвільного та декларативного характеру, які давали б право на виконання будівельних робіт та засвідчували прийняття в експлуатацію об’єкта житлового будівництва.

З викладеного вбачається, що у діях осіб, які пропонують до продажу житло по вул. О.Пчілки,5-Б, вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство), оскільки дії направлені на заволодіння коштами громадян в особливо великих розмірах.

13.03.2019  за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Підслідність визначена за слідчим управлінням ГУНП в Чернівецькій області.
    


                                 Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 2595