Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2018

Засуджено буковинця, який продавав неіснуючий у нього в наявності тренажер

Встановлено, що обвинувачений залучивши неповнолітню особу до злочинних дій, розробив схему незаконного збагачення за рахунок продажу неіснуючого у них тренажеру.

Зокрема, з травня по червень 2017 року  на сайті https://www.olx.ua    вони розміщували оголошення про продаж  тренажеру орбітрек марки «HouseFit HB 8152 EL» за грошові кошти в сумі 700 гривень. Узгоджуючи по телефону умови бронювання цього тренажеру, громадяни повинні були внести передоплату на банківську картку в сумі 500 грн або одразу перевести всі кошти на вказаний зловмисником особистий банківський рахунок. Однак, після одержання підтвердження про сплату грошових коштів, «продавець» на зв'язок не виходив.

За скоєне суд призначив чоловіку покарання у виді 3 років позбавлення волі, та із застосуванням ст. 75 КК України його звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом двох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Неповнолітній спільниці засудженого призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.




Прес-служба прокуратури Чернівецької області
                

кількість переглядів: 2190