Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2018

У прокуратурі Чернівецької області відбувся навчально-методичний семінар

До участі в семінарі було запрошено викладачів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, працівників відділу представництва прокуратури області, а також  керівників місцевих прокуратур та їх заступників.

 
Під час заходу обговорено основні новели  Закону України "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів".

Зокрема з доповідями щодо практики представництва інтересів держави в суді у нових правових реаліях виступили  працівники відділу представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень.

Доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри правосуддя Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Оксана Щербанюк зосередила увагу учасників семінару на Конституційно-правовому регулюванні функцій прокуратури в умовах законодавчих змін.

Кандидат юридичних наук, доцент кафедри правосуддя Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Людмила Остафійчук розповіла про випадки зловживань процесуальними правами та про відповідальність за їх порушення в адміністративному судочинстві.

Представницьку функцію прокурора в цивільному процесі окреслила кандидат юридичних наук, доцент кафедри правосуддя Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Людмила Кондрат’єва.
Кандидат юридичних наук, асистент кафедри правосуддя  Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Ірина Бутирська  зупинилась на Новелах Господарського процесуального кодексу України.

 

Під час виступів доповідачів учасники семінару цікавились актуальними питаннями, що виникають на практиці, а також висловлювали свої пропозиції стосовно їх вирішення.




Прес-служба прокуратури Чернівецької області





   

кількість переглядів: 2980