Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Проведено навчально-методичний семінар з питань забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури Чернівецької області

08 серпня 2014 року у Чернівецькій обласній прокуратурі відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання, які виникають у практичній діяльності під час застосування положень Закону України «Про доступ до публічної інформації». У роботі семінару взяли участь: заступник прокурора області, керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, міськрайспецпрокурори та відповідальні за розгляд запитів на інформацію оперативні  працівники міськрайспецпрокуратур.
Під час семінару обговорювались найбільш актуальні та проблемні питання, які виникають під час застосування Закону України «Про доступ до публічної інформації», зміни до деяких законодавчих актів України, у зв’язку з прийняттям Законів України «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації». Наголошувалось на належному виконанні вимог Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» в частині обов’язкового оприлюднення розпорядниками публічної інформації, дотриманні порядку надання інформації, вимог стосовно забезпечення технічного захисту інформації у роботі з документами для службового користування. Також, зверталась увага учасників семінару на деякі важливі питання практичного застосування адміністративними судами України положень Закону України «Про доступ до публічної інформації».
 
Старший прокурор прокуратури області
з питань забезпечення доступу до публічної інформації

кількість переглядів: 1004