Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2014
Про розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2014 року

Станом на 01.07.2014 до органів прокуратури області надійшло 39 запитів на інформацію, з яких розглянуто -36 (у тому числі апаратом – 18), у залишку -3.

На 25 запитів надано інформацію, на 11 – надано роз’яснення. Випадків відмови запитувачам у наданні інформації у І півріччі поточного року не було.

Запити на інформацію надходили з питань: досудового розслідування (10), підтримання державного обвинувачення в суді (1), питань представництва інтересів громадян та держави в суді (3), питань нагляду за додержанням і застосуванням законів (2), питань організаційно-розпорядчої діяльності (2), з інших питань (18).

Усі запити розглянуті у передбачений законодавством 5-денний строк.

В ході проведення перевірок додержання законодавства щодо прозорості та відкритості інформації органами державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та іншими розпорядниками інформації, органами прокуратури області прийнято про проведення перевірок 22 постанови, розглянуто із вжиттям заходів 20 подань. До відповідальності притягнуто 20 посадових осіб, з них 3 – органів контролю.

Органами прокуратури області за вказаний період  складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 212-3 КУпАП. 1 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності.

Старший прокурор прокуратури області
з питань забезпечення доступу
до публічної інформації

кількість переглядів: 1613