Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2013
Про розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2013 року

Станом на 01.07.13  до органів прокуратури області надійшло 32 запити на інформацію. Розглянуто - 27 (10– апаратом прокуратури області).

З вказаної кількості розглянутих запитів: на 17 - надано інформацію, на 10 – дано роз’яснення. Випадків відмови у наданні інформації не було.

У зв’язку з надходженням 5 запитів про отримання інформації, якою органи прокуратури області не володіють, відповідно до вимог ч.3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації»  вони були скеровані належним розпорядникам.

З питань правозахисної діяльності розглянуто 7 запитів на інформацію, з питань представництва інтересів громадян та держави в суді  - 2, з питань організаційно - розпорядчої діяльності - 5, з питань досудового слідства -5,  з кадрових питань -1, з інших питань – 7.

Усі запити розглянуті у передбачений законодавством 5-денний строк.

За 6 місяців поточного року органами прокуратури області прийнято 24 постанови про проведення перевірок додержання законодавства щодо прозорості та відкритості інформації органами державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та іншими розпорядниками інформації. За результатом розгляду внесених органами прокуратури області 19 подань до відповідальності притягнуто 14 посадових осіб.


Старший прокурор прокуратури області
з питань забезпечення доступу

 

кількість переглядів: 75414