Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2024

За 4000 доларів США з особи проклав маршрут незаконного перетину кордону з Молдовою – підозрюють жителя Дністровського району

За процесуального керівництва прокурорів Дністровської окружної прокуратури 22-річному місцевому жителю повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб  через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, за грошову винагороду у 4000 доларів США з особи підозрюваний разом зі спільниками, їх особи наразі встановлюються, проклали маршрут незаконного перетину кордону з Молдовою.


Буковинця затримали прикордонники при спробі провести польовим масивом до лінії розмежування українсько-молдовського кордону трьох чоловіків призовного віку – жителів Тернопільської та Київської областей.


Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі Дністровського відділу поліції за оперативного супроводу 31 прикордонного загону.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 106