Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2023

Незаконний експорт спирту під виглядом зимової рідини для склоомивача – на Буковині судитимуть посадову особу одного з суб’єктів господарювання

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи суб’єкта господарювання на ринку хімічної промисловості за фактом незаконного придбання, зберігання та транспортування  з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, обвинувачена планувала переправити з метою збуту до Болгарії спирт, під виглядом зимової рідини для склоомивача.  


Правоохоронці затримали вантажівку з контрафактною експортною продукцією, у вересні цього року, на посту «Порубне-Сірет». З незаконного обігу вилучено понад 23000 літрів фальсифікованого спирту, орієнтовною вартістю 3 млн грн.

            

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за оперативного супроводу оперативно-розшукового підрозділу 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича (м.Чернівці).


Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 777