Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2017

Юрій Луценко представив прокурора Чернівецької області

Захід відбувся за участю голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука, керівництва органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних і судових структур, представників ЗМІ та громадськості.

 


Як зазначив у своєму виступі Генеральний прокурор України Юрій Луценко: «Чернівецька область має отримати прокурора, який буде протидіяти монополізації корупції. Корупція існує, контрабанда існує у всіх прикордонних областях, але такої монополізованої, відвертої, нахабної діяльності в злочинних угрупуваннях,  котрі відверто і нахабно в своїх розмовах, які ми фіксуємо законним шляхом, хизуються своєю недоторканністю, немає ні в Одеській, ні в Харківській, ні в якійсь іншій прикордонній області. І дальше я цього терпіти не збираюсь.  Угрупування «слонів», «кушнірів» та дрібніші угрупування мають зрозуміти – часи безкарності пройшли, або роззброєння, або протистояння з цілою вагою держави».

Серед основних завдань, які Генеральний прокурор України поставив перед новим керівником обласної прокуратури та всіма правоохоронцями регіону це – боротьба з контрабандою та вирубкою лісу.

Нового прокурора Чернівецької області Олега Соболя Генеральний прокурор України охарактеризував, як професійну та цілеспрямовану людину: «Має баланс людини активної, рішучої, в той же час високопрофесійної, якої не треба вчити роботі керівника обласної прокуратури. Що я хотів би від нового прокурора? Контрабанда і ліс – табу для спокійного споглядання», - наголосив Юрій Луценко.

Довідково: Соболь Олег Миколайович є старшим радником юстиції. Народився в місті Львові 9 квітня 1972 року. Закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка. Працює в органах прокуратури з 1994 року. За цей час обіймав посади від помічника прокурора району до прокурора міста, заступника прокурора області та прокурора Рівенської області.

 

 

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 2807