Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

Микола Якимчук привітав працівників органів прокуратури Чернівецької області з професійним святом

За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність, сумлінне ставлення до своїх обов‘язків  та з нагоди професійного свята працівників прокуратури відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора України та прокурора області, а також  обласної державної адміністрації, обласної ради,  міського голови.

Під час свого виступу прокурор області Микола Якимчук зазначив, що враховуючи вимоги керівництва держави та Генерального прокурора України, органи прокуратури області у співпраці із правоохоронними органами активно застосовують повноваження на пріоритетних напрямах.

З нагоди свята та професійних здобутків  керівник регіональної прокуратури подякував усім прокурорсько-слідчим працівникам за гідне і сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність, принциповість і наполегливість у  щоденній роботі.

Подякував керівникам органів влади області та місцевого самоврядування, усім правоохоронним органам, суду, прикордонникам, податківцям і митникам за плідну співпрацю та взаєморозуміння.

«Попереду нелегкі будні. Від нашої витримки, принциповості та професійності залежить розбудова демократичної правової української держави, тож  хай повниться добром та звершеннями наша спільна праця!»,- наголосив Микола Якимчук.


Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 2737