Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2016

Буковинець, який до смерті забив односельчанина, проведе 7 років у місцях позбавлення волі

Трагедія трапилась 30.12.2014 у приватному господарстві 21-річного жителя с. Брусенки Кіцманського району Чернівецької області. Під час спільного розпивання алкогольних напоїв молодик посперечався зі своїми 40-річним гостем та завдав йому тілесні ушкодження різного ступеня важкості, в тому числі і тяжкі, що спричинили смерть.

На цьому зловмисник не зупинився та продовжив з’ясовувати стосунки з іншим гостем. В результаті чого той отримав легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Варто зазначити, що вказані кримінальні правопорушення він вчинив під час умовно-дострокового звільнення, адже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти власності та громадського порядку.

Процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у даному кримінальному провадженні здійснювала Кіцманська місцева прокуратура.

Садгірський районний суд м. Чернівці засудив обвинуваченого до 7 років та 3 місяців позбавлення волі.

Утім, з рішенням суду останній не погодився та оскаржив його у вищій інстанції. У апеляційних скаргах він та його захисник просили суд скасувати вирок та закрити кримінальне провадження у зв’язку з відсутністю в його діях складу кримінального правопорушення.

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію державного обвинувача та підтвердив, що висновки місцевого суду при призначенні покарання були обґрунтованими, а покарання – справедливим.


Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 3117