Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2016

Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної реорганізації дитячого оздоровчого табору “Лісова Казка”

Кельменецькою місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за фактом умисного зловживання службовим становищем членами комісії, яка займались реорганізацією дитячого оздоровчого табору "Лісова казка".
Так, в ході вивчення законності реорганізації оздоровчих дитячих закладів, прокуратура виявила, що члени комісії з реорганізації юридичної особи КП "Лісова казка", зловживаючи службовим становищем, умисно, всупереч інтересам служби, внесли необґрунтовані відомості до актів приймання-передачі матеріальних цінностей з балансу КП "Лісова казка" до КП "Новодністровський житловик".
Зокрема, в актах приймання-передачі вказані завідомо недостовірні відомості, що знос майна комунального підприємства склав 100%, а тому не має жодної матеріальної цінності.
Внаслідок вказаних злочинних дій державі завдано збитків на суму майже 450 тис. грн.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює СУ ГУНП в Чернівецькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.


Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1458