Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2016

Завершено досудове розслідування за фактом вчинення двох умисних вбивств на території м. Чернівці

Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє мешканців м. Чернівці (1989 та 1991 років народження), будучи раніше судимі за вчинення крадіжок та маючи непогашену та не зняту в законному порядку судимість, знову скоїли умисний особливо тяжкий злочин.

Так, 06.08.2015 під час спільного розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, підозрювані діючи за попередньою змовою, спричинили чернівчанину  тілесні ушкодження не сумісні з життям. Реалізовуючи свій корисливий мотив, викрали з кишені верхнього одягу потерпілого мобільний телефон та гроші, а  тіло перенесли у лісосмугу, де прикопали та закидали камінням.

Крім того, 07.08.2015 зловмисники, будучи в стані алкогольного сп’яніння, прийшли до своєї знайомої та діючи за попередньою змовою, нанесли їй чисельні ножові поранення, від яких жінка померла.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до суду.  Процесуальний керівник кваліфікує дії підозрюваних за п.п. 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України, за фактами: умисних протиправних заподіянь смерті (умисних вбивств), нападів з метою заволодіння чужим майном (розбоїв) та незаконного носіння вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами).
                                                                                               

                                                                                                    Прес-служба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1872