Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2015

Члена Координаційної ради з питань запобігання та протидії корупції затримано на хабарі

5.10.2015 працівники прокуратури Чернівецької області спільно з співробітниками міліції затримали члена антикорупційної комісії при Чернівецькій міській раді (Рішення Чернівецької міської ради від 25.03.2014 №124/4), державного ревізора – інспектора відділу податкового аудиту м. Чернівці ГУ ДФС в Чернівецькій області, який також є помічником депутата Чернівецької обласної ради, після одержання 700 Євро неправомірної вигоди.

Зазначену суму (в якості частини раніше визначеної суми – 1500 Євро) вказаний громадянин отримав від фізичної особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, у вирішенні питання про її поновлення на навчанні в одному з вищих навчальних закладів області. Одразу після одержання неправомірної вигоди його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання вручення письмового повідомлення про підозру  за ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням). 

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.






Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 2166