Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2015

У ТзОВ можуть забрати земельну ділянку вартістю 14 млн. грн.

Прокурор Вижницького району звернувся до Господарського суду в Чернівецькій області в інтересах держави в особі  Берегометської селищної ради до ТзОВ «Берегометська лісова компанія» про стягнення заборгованості за оренду  земельної ділянки, розірвання договору оренди та повернення територіальній громаді понад 10 га землі.

Так,  09.07.2003 року ТзОВ «Берегометська лісова компанія» уклала з Берегометською селищною радою договір оренди земельних ділянок  терміном на 48 років  для виробничих потреб. Однак, всупереч вимогам умов договору відповідач з 2010 року своєчасно не сплачує орендну плату за використання земелі.

Оскільки, Берегометська селищна рада не отримує своєчасної сплати за оренду,  кошти до місцевого бюджету селищної ради не надходять, прокурор району звернувся  з позовом до суду в інтересах Берегометської селищної ради  про стягнення боргу та розірвання договору оренди землі.

Якщо суд задовольнить вимоги прокурора району, то земельну ділянку вартістю 14 млн. грн.  повернуть територіальній громаді Берегометської селищної ради.

                                          Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 2959