Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2014

Прокурор Чернівецької області зустрівся з представниками місії ОБСЄ

18 березня прокурор Чернівецької області Павло Ванзуряк зустрівся з представниками місії ОБСЄ зі спостереження за достроковими виборами Президента України. Місія здійснюватиме оцінку всього виборчого процесу з точки зору його відповідності міжнародним стандартам демократичних виборів. Її представники Сюзен Купєр та Крістофер Бассел розповіли, що сьогодні вони займаються підготовкою до приїзду короткострокових спостерігачів, котрі працюватимуть на території Буковини безпосередньо в день виборів, зустрічаються з членами виборчих комісій, представниками влади та громадськості. Також вони цікавилися, якою бачать свою роль органи прокуратури під час виборів.

Як зазначив прокурор області Павло Ванзуряк, основне завдання – забезпечити законність, захист прав усіх учасників виборчого процесу.

«Прокуратура - поза політикою, ми будемо реагувати в межах компетенції на всі можливі порушення законодавства, з чийого боку вони б не були,» - підкреслив П.Ванзуряк.

Також він наголосив, що прокуратура Чернівецької області нині займає позицію відкритості суспільству.

«Ми інформуємо громадян про свою діяльність через засоби масової інформації. Налагодили контакти з громадськими організаціями, об’єднаннями, політичними партіями. Їхні представники щодня телефонують, повідомляють про ситуацію в області, а це дає можливість оперативно реагувати на порушення Закону. Також ми тісно співпрацюємо з усіма правоохоронними органами і завдяки цьому на території області забезпечено належний громадський порядок», - резюмував Павло Ванзуряк.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

 

кількість переглядів: 2796